Välkommen till en värld av unika vinupplevelser med The Winery Club!

The Winery Club vill inspirera till nya mat- och vinupplevelser. Hos The Winery Club kan ni köpa prisvärda unika kvalitetsviner från noga utvalda producenter, lära er de enklaste vinknepen i lilla vinskolan, ta del av andras tips om vinerna och vilken mat som passar till och vill ni hellre prova vinerna innan ni handlar så rekommenderar vi de populära vinträffarna. Ni hittar även ett urval av prisvärda vintillbehör av hög kvalitet. Missa inte Winesave – en unik produkt som bevarar ditt vin i flera veckor efter att du först öppnat det!

De första tankarna bakom The Winery Club kom egentligen för flera år sedan. Eftersom vi har ett stort vinintresse och under många år har utbildat oss inom vin- och dryckeskunskap så har det blivit ett flertal vinresor genom åren. När vi sommaren 2014 återigen var på väg till Italien kände vi att nu ville gärna dela med oss av alla de fantastiska viner vi hade upptäckt. Viner som inte finns i Sverige och som vi till slut ville att fler skulle få njuta av!

Och vi har inte bara funnit fantastiska vinskatter utan också lärt känna många av personerna bakom vinerna, dess vinmakare, deras familjer och också lärt oss oändligt mycket mer om processen att framställa kvalitativa och goda viner. Ni som har besökt dessa vingårdar vet att vinerna är av högsta kvalitet med återkommande höga poäng i de italienska vinguiderna. Viner som framställs på vingårdar som drivs med största möjliga omtanke om natur och miljö.

Vi erbjuder er de allra bästa vinerna från små- och medelstora producenter i vindistrikten Valpolicella och Piemonte i Italien, Stellenbosch och Walker Bay i Sydafrika och en högklassig champagne från en fransk-svensk vingård.

Vi ser fram emot att ta med er på en inspirerande resa i vinets värld!

Caroline Dorninger